Kom jij ons versterken?

Met het FJFO zijn wij al druk bezig om het seizoen passend voor iedereen af te sluiten. Zoals elk jaar bij het FJFO is er een verloop van leden, zo ook dit jaar. Helaas moeten wij dit jaar afscheid nemen van een paar trouwe leden.

Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden, en misschien ben jij dat wel!

Voor het volgende seizoen zijn wij op zoek naar versterking om direct goed van start te gaan. Ben jij tijdens deze corona-tijd uitgekeken op dezelfde muziek en ben je op zoek naar nieuwe, frisse uitdaging voor het nieuwe seizoen? Dan hebben we jou nodig!

Door hier te klikken kom je direct op de vacature pagina om je in te schrijven, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jouw op en dan zit jij er misschien volgend seizoen tussen ons in.

Ben jij in het bezit van minimaal het B-diploma, heb je een gezonde portie enthousiasme en woon je in Friesland? Bingo!

Speel je daarnaast nog een van de volgende instrumenten? Dan heb je bingo met de volle kaart, want dan hebben wij jou zo snel mogelijk nodig! Voor deze plekken zijn wij namelijk specifiek naar op zoek:

  • Trompet
  • Bugel
  • Trombone
  • Euphonium

Mocht je nu niet een van deze instrumenten bespelen maar zou je toch graag bij het FJFO willen spelen? Dan geldt de bingo nog steeds en dan zien wij graag ook jouw inschrijving tegemoet via onze vacature pagina.

Wil je graag eerst nog wat meer te weten komen over het FJFO? Kijk dan even op onze pagina over de dirigent, onze leden of op Facebook of Instagram. Dan leer je ons vast meer kennen.

Mocht je andere vragen over het FJFO hebben? Dat kan natuurlijk ook, kijk daarvoor even op onze contactpagina en misschien kunnen wij dan elkaar verder helpen.

Tot volgend seizoen!