Corona houdt FJFO in zijn greep

Ongetwijfeld hebben jullie het allemaal al meegekregen, maar door de Corona zijn wij niet meer in de mogelijkheid om fysiek met elkaar te repeteren, concerten worden afgelast.

Wij als provinciaal jeugdkorps voelen dat ook zeker aan de contactmomenten die wij eens in de twee weken tijdens de repetitie hebben. Maar voor onze en bij concerten ook jullie/uw veiligheid kan dat helaas niet doorgaan.

Gelukkig zijn de technologische ontwikkelingen zover dat wij als jeugdleden nieuwe opties bedenken om zo toch enerzijds contact met elkaar te houden maar natuurlijk ook te blijven blazen! In deze tijd is het soms moeilijk om een goede reden te vinden om het instrument uit de koffer te halen.

Creatieve ideeën worden opgezocht om toch te kunnen repeteren, denk hierbij aan een Bingo waarbij muziekopdrachten zo snel mogelijk ingeleverd moeten worden om zo het vakje aan te kunnen kruizen, daarnaast worden er online sectierepetities gehouden. Wij als Frysk Jeugd Fanfare Orkest zitten dan ook niet stil! Alles om volgend jaar, en heel misschien dit jaar, in goede vorm het nieuwe seizoen weer kunnen starten!

Mocht jij dan ook nog op zoek zijn naar een geweldig korps waarbij je iets meer uitdaging hebt? Stuur ons dan even een berichtje via de Vacature pagina! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste jeugdleden uit Friesland die graag het nieuwe seizoen goed van start willen!